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Pancreatina 4 X USP Specifications - 500 Gr - Sigma
Código: 22633
Pancreatina 4 × USP specifications
Sinônimo(s):
Pancreatina
About This Item
Número CAS:
Número CE:
Número MDL:
Código UNSPSC:
12352204
NACRES:
NA.54
Agency
USP (specifications)
Nível de qualidade
Formulário
powder
atividade específica
4 × USP specifications
contém
lactose or sucrose as extender (The sucrose used might contain up to 3.25% starch.)
temperatura de armazenamento
−20°C
Aplicação
Pancreatin from porcine pancreas has been used:
-
for a study to assess the treatment of steatorrhea by lipase supplementation therapy[1]
-
for a study to investigate treatment options for pancreatic diabetes in patients experiencing the decompensated stage of chronic pancreatitis[2]
-
to safely and effectively remove formalin-fixed tissues from arterial grafts without causing structural damage and loss in fiber integrity [3]
-
to assess cleavage by digestive enzymes.
-
for in vitro digestibility analysis and to test the sensitivities of cellulolytic bacteria inhibitors.[4]
-
along with amyloglucosidase for the in vitro digestion of starch in food samples.[5]
Ações bioquímicas/fisiológicas
A pancreatina contém componentes enzimáticos, incluindo tripsina, amilase e lipase, ribonuclease e protease, produzidos pelas células exócrinas do pâncreas suíno. Esta combinação de enzimas permite hidrolisar proteínas, amido e gorduras. A pancreatina converterá no mínimo 25 vezes seu peso de amido de batata em carboidratos solúveis em 5 minutos em água a 40 °C, digerirá no mínimo 25 vezes o seu peso de caseína em 60 minutos em pH 7,5 a 40 °C e liberará, no mínimo, microequivalentes de ácido por min por mg de pancreatina de azeite de oliva em pH 9,0 a 37 °C.